Voditeljku Nevenu Madžarević gledaoci su upoznali u jednom od najgledanijih jutarnjih programa, emisiji '"Probudi se" koja se bavi različitim segmentima iz života u SRbiji. Vrlo je radna i posvećena. Diplomirala je filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Posle FDU, nastavlila je školovanje na Fakultetu političkih nauka, gde je završila master studije novinarstva, a radila je kao producent serija, dokumentarnih filmova, muzičkih spotova i pozorišnih predstava. 

NJena ljubav sa filmskim i pozorišnim rediteljem Mihajlom Savićem, počela je u studentskim danima.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Lepota i Zdravlje

 

Par se venčao, ali brak nije potrajao posle nekoliko godina braka. 

- Zahvaljujući prijateljima, ali i svojoj objektivnoj percepciji, razvod nisam prihvatila kao tragediju, već kao šansu za nov početak i napredak. Kroz produktivne razgovore sa psihoterapeutom Ivanom Nastovićem, naučila sam da svaka nova bitka izaziva promenu u nama, a samim tim i neku vrstu psihološke nadogradnje. Bez bola nema napretka. Samim tim, odlazak drage osobe ne mora uvek da bude problem, već može da bude i rešenje - odlučila je Nevena da ogoli dušu. 

- Emotivni partneri treba da ostanu zajedno sve dok uživaju jedno u drugome, a onog momenta kada njihov odnos preraste u nešto što im se ne dopada, zrelo je da dalje nastave odvojeno. Moj bivši suprug i ja shvatili smo to na vreme, pa smo se razišli u normalnoj, prijateljskoj atmosferi. Volim što smo i dalje u dobrim odnosima - kaže rođena Kragujevčanka.

Iako se brak završio, ona ga posmatra iz jednog divnog ugla, kao lepo životno iskustvo: 

Foto: Printskrin/Jutjub/ Lepota i Zdravlje

 

 

- Brak je divna stvar te ni jednog momenta nemam dilemu da li ću se ponovo udati. Ukoliko se ukaže prilika i ako me to u određenom momentu bude činilo srećnom, prepustiću se kao i prvog puta -izjavila je voditeljka koja je spremna da otvori vrata novoj ljubavi i da ostvari životni san, a to je da postane majka: 

– Volela bih da postanem majka, jer verujem da se tada život podigne na viši nivo i spozna neki novi oblik ljubavi. Istina je da se bavim neizvesnim poslom, zbog kojeg ne znam gde ću provesti ni narednih nekoliko sati, a kamoli celu nedelju ili mesec dana, ali smatram da se ulogom roditelja neki prioriteti sami od sebe slože.

(Stori)

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Dragane Kosjerine

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".