Ovakvu iznenadnu promenu, prokomentarisala je i srpska diva Svetlana Ceca Ražnatović:

- Nagovala sam Željka Mitrovića da kupi "Zvezde Granda" koje su najgledaniji format tog tipa. Smatram da im je mesto na najgledanijoj komercijalnoj televiziji "Pink". Drugo, setimo se da su gledaoci uživali u "Pinkovim zvezdama", tako da sada mogu slobodno da kažem da se vraćam svojoj kući. Što bi se reklo, istorija se ponavlja - izjavila je Svetlana za Blic.

Foto: ATA images

 

Dugo se govorilo da će se takmičenje emitovati na TV ''Prva'', ali su Željko Mitrović, vlasnik ''Pink'' televizije i  vlasnik "Granda" uspeli da se dogovore i da donesu odluku da će se takmičenje ipak emitovati na pomenutoj televiziji.  

Foto: V. Danilov

 

 

Emitovanje nove sezone počinje početkom novembra. 

Podsećanja radi, Saša Popović je dao izjavu da on i Lepa Brena nisu vlasnici ''Granda'' i da ne zna na kojoj televiziji će takmičenje biti emitovano. Takođe nije znao ko će biti deo žirija. bez obzira na to što vodi taj program.

U novoj sezoni u žiriju su Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Svetlana Ceca Ražnatović, Đorđe David, Viki Miljković, Aleksandar Milić Mili i Snežana Đurišić. Za razliku od prethodne sezone, u ovoj sezoni neće biti produkcijskog žirija u kome će biti Mili i Snežana, već će njih dvoje biti ravnopravni sa kolegama iz stručnog žirija.

Foto: ATA images

 

 

BONUS GALERIJA: Odevne kombinacije Saše Popovića iz 90ih: "Imam više garderobe od svih pevačica"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".