Borba mentora za nove kandidate na snimanjima nove sezone popularnog takmičenja "Zvezde Granda" opravdano je jača nego ikad.

Među pevačima amaterima koji žele da postanu zvezde u trku je ove sezone prvi put ušao i jedan transvestit. Momak koji se zove Alino Juhart ima 29 godina i dolazi iz Slovenije, tačnije iz Maribora, ali živi u Beogradu.

Foto: Instagram printskrin

 

Insistira da ga oslovljavaju imenom Alina, oblači se u žensku garderobu i izjašnjava se kao žena. Alina se predstavila žiriju tokom prvih snimajućih dana, a mentor mu je Svetlana Ceca Ražnatović.

Izvor blizak pevačici koji je želeo da ostane anoniman otkriva za "Alo" detalje ove egzotične saradnje.

Foto: ATA images

 

- Alino, zapravo Alina, kako se predstavlja i kako insistira da ga zovu, jeste veoma talentovana mlada osoba za pevanje i estradu. Izuzetno je muzikalna, divno vaspitana, a kao ceo šou-biznis paket predstavlja nešto dosad neviđeno na sceni Granda - počinje svoju priču izvor.

- Dok je pevala, oduševila je sve članove žirija, pa je lako i bez problema sakupila glasove da se plasira u naredni krug takmičenja. Kada je došao red da bira mentora, Alina se nije dugo dvoumila već je poželela da to bude Svetlana Ceca Ražnatović. Kako je videla atmosferu i želju svih njenih kolega da joj budu mentori, Ceca je pristala da radi s ovom nesvakidašnjom kandidatkinjom - otkriva izvor i dodaje:

Foto: Instagram printskrin

 

- Ceca jako dobro zna estradne postulate i u Alini je već prilikom prvog nastupa videla ogroman potencijal. Rad s ovakvom kandidatkinjom će i njoj samoj biti veliki izazov, a Ceca je već krenula u planiranje repertoara koji će Alina izvoditi u narednim krugovima.

BONUS GALERIJA: Kraljica narodne muzike Lepa Lukić - retrospektiva karijere

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".