Komšije Dare Bubamare ili Radojke Adžić  ispričali su da se pevačica pre nekoliko godina doselila u jedan luksuzni kompleks koji je još uvek u dovršavanju. 

Pevačica živi u luksuznom penthausu sa sinom Kostom. 

- Dara je super komšinica, ako ćeš iskreno. Tri godine živi ovde u komšiluku u penthausu. Često obilazi prodavnice i ljubazna je prema svojim komšijama. Znam lično da je sjajna, jer to i klijenti u mom salonu govore o njoj. Sin Kosta joj je lepo vaspitan i ljubazan. Bubamara ode do prodavnice, ali nije uvek ful doterana. Sasvim normalno izgleda, kao najobičnija žena iz naroda. Ne gledam je kao estradnu umetnicu, već kao komšinicu – rekla je frizerka iz obližnjeg salona za ''Super TV''.

Jedna komšinica je izjavila da Daru nije viđala često već samo kada je projurila u automobilu: 


- Par puta sam je videla, ali uvek projuri u besnom automobilu. Vidim je samo u trenucima kada parkira auto, ali nikada je ne primećujem u šetnji – govori žena koja je sretala pevačicu.

 

 

U apoteci koja je u blizini stana, apotekarka je imala samo reči hvale za pevačicu  i da je na nju ostavila dobar utisak: 

- Fina je osoba, u najobičnijem izdanju je došla u apoteku. Ništa neukusno, degutantno, šta više bila je bolesna videlo se to i po njoj. Ne mogu da kažem ništa u negativnom kontekstu. Jednom se zadesila kod nas u apoteci kao pacijent kada se razbolela i to je ujedno i poslednji put da sam je srela. Možda da sam obraćala više pažnje zapazila bih je na svakom ćošku ovde – iskrena je bila apotekarka. 

 

Prodavačice preko puta apoteke izjavile su da Dara najčešće kupuje cigarete: 

- Lepa je Dara uživo. Dođe kako kad u prodavnicu, ne baš preterano. Nekad je u opuštenom izdanju, nekad je i našminkana. Poslednji put je kupovala cigarete, ali ostalo ne pratim šta stavlja u svoju korpu. Nije umišljena, sasvim je jednostavna i prosta žena kao i ja. 

Međutim u kafiću su izjavili da je nisu  videli mesec i po dana i da je pre toga bila redovan gost u kafiću. 

(Blic)

BONUS GALERIJA: Ana Nikolić - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".