Pevačica Indira Indi Aradinović je iznenadila javnost kada je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju sa svog venčanja.

Naime, ona je izgovorila sudbnosno ''da'' svom izabraniku, a kako se spekulisalo da li je u pitanju njen verenik iz Danske, ona se oglasila i otkrila detalje.

- Hvala vam od srca na čestitkama. Venčanje je bilo održano u užem krugu porodice. Udala sam se za verenika iz Danske. Jako sam srećna - poručila je Indi.

Inače, Indi je u aprilu otkrila da će ove godine stati na ludi kamen sa Dancem, kao i da je on bio oženjen.

- Stajem na ludi kamen, samo ako mi nešto ne upropastite! Ekskluzivno, ove godine stajem na ludi kamen! On ne živi u Srbiji, živi u jednoj jako lepoj zemlji, prelepa Danska. Transparentna sam, ne krijem. Bio je oženjen, više nije, sve je regulisano - otkrila je Indi tada.

Foto: Jutjub printskrin/ Paparazzo Lov // DNK

 

 

Indi, inače, nije bila sigurna da li je Danac čovek njenog života, pa je raskidala veridbu sa njim, o čemu se naširoko pričalo. Nakon turbuletnog perioda rešili su da ljubavi daju još jednu šansu, a sad je "pao" i brak.

NJih dvoje su nedavno viđeni u jednom butiku u Danskoj, gde je pevačica sebi želela da kupi neku krpicu. Međutim, naš čovek koji se zadesio u neposrednoj blizini tvrdi da je iz radnje izašla praznih ruku.

Foto: Jutjub printskrin/ Paparazzo Lov // DNK

 

 

- Ja živim ovde u Kopenhagenu, ali sam rodom iz Leskovca. Pročitao sam negde da se Indi hvali kako joj je dečko uspešan biznismen, ali nije rekla da je on limar i da je isto sa juga Srbije. Ušla je u Luj Viton radnju sa njim, ali joj ništa nije kupio - rekao je sagovornik sa lica mesta, koji je insistirao na anonimnosti.

BONUS GALERIJA: Katarina Grujić i Marko Gobeljić - svadba

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".