Комшије Даре Бубамаре или Радојке Аџић  испричали су да се певачица пре неколико година доселила у један луксузни комплекс који је још увек у довршавању. 

Певачица живи у луксузном пентхаусу са сином Костом. 

- Дара је супер комшиница, ако ћеш искрено. Три године живи овде у комшилуку у пентхаусу. Често обилази продавнице и љубазна је према својим комшијама. Знам лично да је сјајна, јер то и клијенти у мом салону говоре о њој. Син Коста јој је лепо васпитан и љубазан. Бубамара оде до продавнице, али није увек фул дотерана. Сасвим нормално изгледа, као најобичнија жена из народа. Не гледам је као естрадну уметницу, већ као комшиницу – рекла је фризерка из оближњег салона за ''Супер ТВ''.

Једна комшиница је изјавила да Дару није виђала често већ само када је пројурила у аутомобилу: 


- Пар пута сам је видела, али увек пројури у бесном аутомобилу. Видим је само у тренуцима када паркира ауто, али никада је не примећујем у шетњи – говори жена која је сретала певачицу.

 

 

У апотеци која је у близини стана, апотекарка је имала само речи хвале за певачицу  и да је на њу оставила добар утисак: 

- Фина је особа, у најобичнијем издању је дошла у апотеку. Ништа неукусно, дегутантно, шта више била је болесна видело се то и по њој. Не могу да кажем ништа у негативном контексту. Једном се задесила код нас у апотеци као пацијент када се разболела и то је уједно и последњи пут да сам је срела. Можда да сам обраћала више пажње запазила бих је на сваком ћошку овде – искрена је била апотекарка. 

 

Продавачице преко пута апотеке изјавиле су да Дара најчешће купује цигарете: 

- Лепа је Дара уживо. Дође како кад у продавницу, не баш претерано. Некад је у опуштеном издању, некад је и нашминкана. Последњи пут је куповала цигарете, али остало не пратим шта ставља у своју корпу. Није умишљена, сасвим је једноставна и проста жена као и ја. 

Међутим у кафићу су изјавили да је нису  видели месец и по дана и да је пре тога била редован гост у кафићу. 

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".