- Ima na desetine biračkih mesta gde ja imam nulu, što je statistički nemoguće. Ima 15 takvih mesta, 15 nula ne može biti slučajno, to samo može biti organizovano. Nisam pokradena ja, već narodna volja. To je mesto Karanovac u Banja Luci gde kruži poruka da je B. K. dobila instrukciju da upiše nulu. Imamo 35.000 nevažećih listića, imamo cepanja papirića. Imamo i video snimak batinaša isto. U pola dva noću Centralna izborna komisija saopštava da rezultati za nivo predsednika Republike Srpske nisu dovoljno precizni jer im sa terena ne stižu rezultati od biračkih odbora u razumnom roku. Ko je dobro pratio izbornu noć, sve je upućivalo na moju pobedu. Onda je nastao strukturni lom. Nemoguće da neko nije dao nalog: „Kradi!“ - kaže Jelena Trivić.

Kandidatkinja za predsednicu RS kaže da je sve to vidljivo golim okom.

- Ja samo pitam jednu stvar: imamo jedan snimak batinaša kako upada na biračko mesto, drugi video snimak imamo kako neko cepa papir i uzima drugi gde upisuje ime protivkandidata, imamo audio snimak gde predsednik gradske izborne komisije Laktaša dolazi na biračko mesto i odstranjuje našeg posmatrača kako ne bi imao uvid u brojanje. To je dovoljno da se kaže da su izbori provedeni u nezakonitim uslovima, nisu bili fer i pošteni. Šta bi bilo u Nemačkoj da se pojave ovakvi video snimci? Krivično delo je počinio onaj koji je dao instrukcije da se sve to sprovede. Tužilaštvo mora da dođe do nalogodavaca – kaže Jelena Trivić.

Jelena Trivić ističe da želi da se istera pravda.

- Red i zakon treba da vlada, a ne mafija. Zato je sve okovano kriminalom, zato imamo toliku korupciju u zdravstvu. Sve kreće od dana izbora - izjavila je Trivić.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".