- Има на десетине бирачких места где ја имам нулу, што је статистички немогуће. Има 15 таквих места, 15 нула не може бити случајно, то само може бити организовано. Нисам покрадена ја, већ народна воља. То је место Карановац у Бања Луци где кружи порука да је Б. К. добила инструкцију да упише нулу. Имамо 35.000 неважећих листића, имамо цепања папирића. Имамо и видео снимак батинаша исто. У пола два ноћу Централна изборна комисија саопштава да резултати за ниво председника Републике Српске нису довољно прецизни јер им са терена не стижу резултати од бирачких одбора у разумном року. Ко је добро пратио изборну ноћ, све је упућивало на моју победу. Онда је настао структурни лом. Немогуће да неко није дао налог: „Кради!“ - каже Јелена Тривић.

Кандидаткиња за председницу РС каже да је све то видљиво голим оком.

- Ја само питам једну ствар: имамо један снимак батинаша како упада на бирачко место, други видео снимак имамо како неко цепа папир и узима други где уписује име противкандидата, имамо аудио снимак где председник градске изборне комисије Лакташа долази на бирачко место и одстрањује нашег посматрача како не би имао увид у бројање. То је довољно да се каже да су избори проведени у незаконитим условима, нису били фер и поштени. Шта би било у Немачкој да се појаве овакви видео снимци? Кривично дело је починио онај који је дао инструкције да се све то спроведе. Тужилаштво мора да дође до налогодаваца – каже Јелена Тривић.

Јелена Тривић истиче да жели да се истера правда.

- Ред и закон треба да влада, а не мафија. Зато је све оковано криминалом, зато имамо толику корупцију у здравству. Све креће од дана избора - изјавила је Тривић.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".