Biljana Bosiljčić poznatija je javnosti kao Buba Miranović, atraktivna pevačica ljubičaste kose koju su mnogi obožavali tokom devedesetih. Bila je san svakog muškarca, ali je ona zbog ljubavi otišla u Kanadu. Povukla se iz javnog života, tako  da je punih deset godina nismo videli na sceni. 

Pevačica je pohađala je srednju medicinsku školu, zbog toga što joj je majka bila medicinska sestra. Uprkos želji da studira medicinu, prevagnula je ljubav prema muzici koja je postala njen životni put. 

Foto: Jutjub printskrin/Gold Music TV

 

Posle završene niže muzičke škole upisuje paralelno sa medicinskom i srednju muzičku školu, a potom Pravni fakultet u Beogradu, koji posle nekoliko meseci napušta i počinje da snima pesme.

Tokom jednog od nastupa upoznaje supruga Žiku Bosiljičića i rešava da se  uda za njega sa samo 19 godina.  Zbog porodičnog života odlazi u Toronto, gde provodi narednih pet godina.  Kako tamo ne može da ostvari svoj muzički san, vraća se u Srbiju i ponovo se posvećuje muzici.

 

 

Javnost je iznenadila svojim novim imidžom, postala je prva pevačica na javnoj sceni koja je ofarbala kosu u ljubičasto, a to joj je ujedno postao i prepoznatljiv pečat.  

Buba danas ima dvoje dece, muziku je stavila u drugi plan, a i dalje je jako lepa i pobornik je estetske hirurgije.

(Kurir.rs)

BONUS GALERIJA: Iz mog butika - Dara Bubamara 1991. godine

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".