Seksualno opredeljenje Marije Šerifović godinama privlači pažnju javnosti, a muzička pop zvezda je u svom autobiografskom dokumentarcu priznala da voli isti pol.

Jedini muškarac kojeg je predstavila javnosti bio je crnogorski pevač i glumac Slavko Kalezić.

 

 

Vezu su započeli 2007. godine nedugo nakon Marijine pobede na Evroviziji sa pesmom "Molitva". Zajedno su bili šest meseci, a emocije nisu skrivali od javnosti.

- Posle njene pobede smo bili zajedno. Iskreno, tada smo pričali, ali mi iskreno nije pomogla u karijeri, imao sam svoju strategiju - rekao je Slavko svojevremeno u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića.

Marija je za medije govorila o kraju ove ljubavi.

- Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. LJubav na daljinu jednostavno nije opstala, govorila je Marija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko (@slavkokalezic)

 

Mnogi su pričali da je romansa sa Marijom, proslavila Slavka ili mu bar pomogla da se "progura".

Nakon raskida, Slavko je nastavio da gradi svoju karijeru, a 2017. godine predstavljao je Crnu Goru na Evroviziji.

Učestvovao je i u engleskoj emisiji za talente "X faktor" gde nije krio oduševljenje pevačicom Nikol Šercinger.

U pomenutom takmičenju je u toku jednog nastupa doživeo peh kada mu je usred nastupa otpala kika po kojoj je bio prepoznatljiv.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko (@slavkokalezic)

 

Kada je branio zastave Crne Gore, imali smo prilike da ga vidimo sa čuvenom dugačkom kikom na glavi i kostimu koji se sastojao iz dva dela, suknje i providne majice. Ubrzo nakon toga usledio je totalno drugačiji kostim - Kalezić je bio obučen u providni kombinezon.

Danas Slavko ima 36 godina, aktivan je na društvenim mrežama sa svojim pratiocima deli momente iz svog života. Primetno je da izgleda dosta drugačije nego u periodu kada je bio u žiži javnosti zbog veze sa Marijom.

BONUS GALERIJA:  Retko viđene fotografije Sonje Savić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".