Сексуално опредељење Марије Шерифовић годинама привлачи пажњу јавности, а музичка поп звезда је у свом аутобиографском документарцу признала да воли исти пол.

Једини мушкарац којег је представила јавности био је црногорски певач и глумац Славко Калезић.

 

 

Везу су започели 2007. године недуго након Маријине победе на Евровизији са песмом "Молитва". Заједно су били шест месеци, а емоције нису скривали од јавности.

- После њене победе смо били заједно. Искрено, тада смо причали, али ми искрено није помогла у каријери, имао сам своју стратегију - рекао је Славко својевремено у емисији "Амиџи шоу" код Огњена Амиџића.

Марија је за медије говорила о крају ове љубави.

- Морам да се фокусирам на посао, и не желим било кога да оптерећујем. Љубав на даљину једноставно није опстала, говорила је Марија.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko (@slavkokalezic)

 

Многи су причали да је романса са Маријом, прославила Славка или му бар помогла да се "прогура".

Након раскида, Славко је наставио да гради своју каријеру, а 2017. године представљао је Црну Гору на Евровизији.

Учествовао је и у енглеској емисији за таленте "X фактор" где није крио одушевљење певачицом Никол Шерцингер.

У поменутом такмичењу је у току једног наступа доживео пех када му је усред наступа отпала кика по којој је био препознатљив.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko (@slavkokalezic)

 

Када је бранио заставе Црне Горе, имали смо прилике да га видимо са чувеном дугачком киком на глави и костиму који се састојао из два дела, сукње и провидне мајице. Убрзо након тога уследио је тотално другачији костим - Калезић је био обучен у провидни комбинезон.

Данас Славко има 36 година, активан је на друштвеним мрежама са својим пратиоцима дели моменте из свог живота. Приметно је да изгледа доста другачије него у периоду када је био у жижи јавности због везе са Маријом.

БОНУС ГАЛЕРИЈА:  Ретко виђене фотографије Соње Савић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".