Glumica Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u skladnom su braku već 14 godina, a zbog njihove ljubavne priče, mnogi su im pozavideli.

Par je dobio dve ćerke bliznakinje, Veru i Milu. Upoznali su se na setu , a posle toga je krenula prava ljubavna priča koja je krunisana brakom 12. maja 2008. godine u crkvi ''Vasilija Ostroškog''. Slobodi i Vojinu su kumovali Nikola Đuričko i Nataša Ninkovć. 

Ona je imala 26 godina, a on deset više, a razlika u godinama u njihovom slučaju ispostavila se kao savršena. O tome da je blistala na dan venčanja kada je čoveku svog života izgovorila sudbonosno da svedoče brojne fotografije, a najnovija je privukla pažnju javnosti. 

 

 

Sloboda nije odolela iskušenju da sa pratiocima na Instagram profilu pa se prisetila dana kada je pozirala u raskošnoj venčanici i sa dugačkim velom.

Fotografija koju je glumica objavila  ipak nije sa njenog i suprugovog venčanja, već sa snimanja filma ''Na mlečnom putu'', koji je kod nas premijerno prikazan 2017, te je Boba za potrebe istog ponovo zablistala u belom.

Sudeći po njenom širokom osmehu i te kako je uživala u ovoj ulozi, a komentari oduševljenih pratilaca samo se nižu među kojima je i reakcija Monike Beluči sa kojom se Sloboda tokom snimanja zbližila.

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma glumice Tanje Bošković

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".