Kako ona tvrdi, nasilje su pretrpeli od strane sestrinog muža, koji je takođe navodno pretio da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ako se razvede od njega.

- Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega - napisala je Una.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

 

Kako je dalje Una navela, on je svoju suprugu i dete odvezao u Vojnomedicinsku akademiju, a zatim pobegao.

Foto: Printskrin Instagram/uki_q

 

 

- Nakon što je večeras unakazio, dovezao je na VMA i pobegao dok mu nisu došli tata i brat jer je tatin sin. Došli su smejući nam se pred policijom uz dobacivanja sa očeve strane kako je ponosan na svog sina i kako će tek da bude. Nakon što smo rekli da ćemo sve da objavimo javno, njegov tatica počeo je da preti uz reci kako on ima lek i za to jer misli da novcem može sve da reši. U najboljem slučaju biće kažnjen samo zabranom prilaska iako je prebio moju sestru večeras skoro na smrt i još uvek ne znamo koje su joj sve posledice od njegovih povreda - napisala je Una i zamolila sve da podele njenu objavu kako bi im pomogli u borbi sa porodičnim nasiljem, nasiljem nad ženom i bebom od 2 meseca:

- Imamo još puno toga da kažemo ali smo trenutno u šoku - dodala je ona.

Sve se navodno izdešavalo sinoć oko 21 čas. Uninoj sestri su, kako je navela, snimali vrat, grudni koš. glavu, pluća, a podnela je i krivičnu prijavu policiji. Unina sestra se, kako je napisala, u jednom trenutku i onesvestila.

BONUS VIDEO:

Jovana Jeremić u suzama

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".