Okrutan par iz Velike Britanije osuđen je na zatvorsku kaznu jer je na brutalan način mučio petogodišnju devojčicu. Majke nesrećne devojčice i njen otac su je naterali da leži tri sata u hladnoj vodi u kadi jer se "loše ponašala". 

Kada je nakon izvesnog vremena devojčila izgubila svest, par je pokušao da je ugreje, ali pošto nisu uspeli u tome, oni su pozvali hitnu pomoć.

Kada su bolničari došli, zatekli su devojčicu bez svesti, piše Miror. Ona je bila plave boje, a iz usta joj je izlazila pena. 

Kasnije je doživela napad i lekari su morali da je stave na respirator. I pored toga, kako pišu britanski mediji, šanse da će preživeti su bile male, jer je njena telesna temperatura bila oko 25 stepeni. 

Kako prenosi Miror, jedan od lekara je rekao da je telo izgledalo kao da je satima plutalo Severnim morem i niko nikada nije preživeo takvu hipotermiju. Ipak, i pored ovako negativnih predviđanja, devojčica se potpuno oporavila i trenutno živi sa svojim biološkim ocem. 

Nakon hapšenja, njena majka je tvrdila da se devojčica okliznula i udarila glavom, dok je očuh tvrdio da nije znao šta je sa devojčicom. On je pre toga na internetu istraživao šta će se desiti detetu ako ga stave u hladnu vodu na 45 minuta, pišu ostrvski mediji. 

Nakon što se oporavila, devojčica je ispričala šta se desilo tog kobnog dana. Prema njenim rečima, očuh ju je stavio u kadu punu hladne vode po naređenju njene majke jer se loše ponašala.

Majka je u tom periodu bila uveliko trudna, a njen advokat je tvrdio da je bila anksiozna i depresivna. 

Sud je majku osudio na zatvorsku kaznu od tri godine i šest meseci, a očuh je prošao nešto blaže i dobio je dva meseca kraću kaznu. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".