Tokom intervjua se osvrnuo na to na koji način bi muški svet trebalo da brine o sebi, pa je u tom kontekstu pomenuo i koga on smatra najzgodnijim muškarcem na svetu.

- Znate u svetu glume, pošto je to moj posao i njime se bavim svaki dan... mislim da je to Pol NJumen.

Foto: Profimedia

 

Zato što je tako graciozno ostario. I prema svim izveštajima bio je zaista posebno, talentovano, toplo i iskreno ljudsko biće - rekao je Pit i dodao - A ako bi trebalo da imenujem nekog od ljudi koji su još uvek među nama, pa moram da istaknem DŽordža Klunija, jer zašto da ne? Kada se govori o tome ja uvek njega izostavim i on mene, tako da eto, ovog puta DŽordž ovo je za tebe! - odgovorio je Pit.

Foto: Profimedia

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


Proslavljeni 58-godišnjak ne samo da je uplovio u preduzetničke vode, on se okrenuo i umetnosti, a sasvim je očigledno da gluma nije njegov jedini talenat.

Bred je dodao i da njegova tajna dobrog izgleda nije komplikovana - malo zdrave hrane i vežbanja, ali ništa opsesivno, rad na kreativnosti, vreme sa bližnjima...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)


Naime, Pit je nedavno u finskom gradu Tampereu u Muzeju umetnosti Sara Hilden predstavio svoju prvu javnu umetničku izložbu, izloživši svoje vajarske radove.

Bred je odgovorio i nam pitanje kako vidi sebe u budućnosti, a njegov osvrt na to je zapravo važna životna lekcija za sve nas.

- Što sam stariji, to više ramišljam o kvalitetu života i trošenju vremena, i sigurno ću se posvetiti tome. Mislim da je nakon izolacije mnogima bilo na umu to kako provode svoje vreme, zašto su tako satrveni, čemu su posvetili svoje živote? I mislim da su porodica i prijatelji na kraju krajeva sve što je važno - rekao je on.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".