Kim Kardašijan važi za jednu od najbolje stilizovanih žena sveta i napoznatiju starletu, a milioni devojaka su joj zahvalne jer je trend mršavih devojaka potisnula u drugi plan i dala oblinama na značaju.

Foto: Profimedia

 

Gde god da se pojavi Kim privlači pažnju javnosti, a sada se pojavila u emisiji mršavija nego ikada i izazvala lavinu komentara.

 

 

Fanovi su zaključili da se podvrgla operaciji smanjenja grudi i zadnjice.

Kim je u poslednjih nekoliko meseci glavna tema zbog drastične promene izgleda. Sve je počelo od želje da stane u haljinu Merilin Monro za Met galu, a tada je smršala neverovatnih deset kilograma za tri nedelje. Potom je uslikana u Los Anđelesu u kombinezonu kroz koji su se ocrtavala rebra, a potom je pokazala i višak kože koji je ostao na stomaku.

Foto: Profimedia

 

Kim je ovoga puta gostovala u emisiji "The Late Late Show with James Corden" i mnogi su primetili da starleta više nema bujno poprsje.

"NJene grudi su mnogo manje", "Šta se dogodilo sa Kim i grudima?", "Izgleda bolesno, ne sviđa mi se", "Smanjila je i grudi i zadnjicu, izgleda jako tužno", "Treba da se zaustavi", "Ona je postala opsednuta kilažom" samo su neki od komentara na račun njenog izgleda.

FOTO GALERIJA: Kim Kardašijan kao Lepa Brena

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".