Окрутан пар из Велике Британије осуђен је на затворску казну јер је на бруталан начин мучио петогодишњу девојчицу. Мајке несрећне девојчице и њен отац су је натерали да лежи три сата у хладној води у кади јер се "лоше понашала". 

Када је након извесног времена девојчила изгубила свест, пар је покушао да је угреје, али пошто нису успели у томе, они су позвали хитну помоћ.

Када су болничари дошли, затекли су девојчицу без свести, пише Мирор. Она је била плаве боје, а из уста јој је излазила пена. 

Касније је доживела напад и лекари су морали да је ставе на респиратор. И поред тога, како пишу британски медији, шансе да ће преживети су биле мале, јер је њена телесна температура била око 25 степени. 

Како преноси Мирор, један од лекара је рекао да је тело изгледало као да је сатима плутало Северним морем и нико никада није преживео такву хипотермију. Ипак, и поред овако негативних предвиђања, девојчица се потпуно опоравила и тренутно живи са својим биолошким оцем. 

Након хапшења, њена мајка је тврдила да се девојчица оклизнула и ударила главом, док је очух тврдио да није знао шта је са девојчицом. Он је пре тога на интернету истраживао шта ће се десити детету ако га ставе у хладну воду на 45 минута, пишу острвски медији. 

Након што се опоравила, девојчица је испричала шта се десило тог кобног дана. Према њеним речима, очух ју је ставио у каду пуну хладне воде по наређењу њене мајке јер се лоше понашала.

Мајка је у том периоду била увелико трудна, а њен адвокат је тврдио да је била анксиозна и депресивна. 

Суд је мајку осудио на затворску казну од три године и шест месеци, а очух је прошао нешто блаже и добио је два месеца краћу казну. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".