U toku retrogradnog Jupitera mogući su brojni izazovi, pre svega oni koji će uzdrmati vaš sistem uverenja, ali i materijalnu stabilnost. Možete da zapadnete u dugove, potrošite neplanirano ušteđeni novac, narušite porodične odnose.

Foto: Profimedia

 

 

Važno je da se u tom periodu pažljivo odmere svi resursi, kako oni finansijski, tako i vreme i energija koje su nam na raspolaganju. Prvo pravilo tokom retrogradnog Jupitera je - nemojte preuzimati više obaveza nego što možete da izdržite, u svakom pogledu.

Suočite se hrabro sa svim stresnim situacijama i ne dozvolite sebi da "zatvarate oči" u nadi da će problemi proći sami od sebe. Zvezde ne opraštaju ni lenjost u ovom periodu, pa ne krećite nigde prečicom u nadi da ćete nešto obaviti sa manje napora.

Četvrto pravilo je da se tokom retrogradnog Jupitera ne daju velika obećanja, bilo u pogledu emotivnog statusa ili porodičnih obaveza. I na kraju, odustanite već sad od kruto zacrtanih puteva - zvezde će nagraditi fleksibilnost.

izlaz. Naterajte sebe da prihvatite promene sa vedrinom, budite zahvalni na onome što imate. Gledajte veliku sliku a ne neki detalj koji vam "kvari sreću".

( Lepa&Srećna)

BONUS VIDEO:

UBICA NEGATIVNE ENERGIJE: Ćilibar ima razna lekovita svojstva, a ovaj je najkvalitetniji...

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".