Pred njihovim govorom nećete ostati imuni. 

Blizanci

Vrlo su vešti u komunikaciji, tako da se nalaze na vrhu liste. Blizanac je vrlo uporan i on ne želi da čuje ''ne'' kao odgovor. Skloni su da kontraargumentuju svako odbijanje. Ambiciozni su i svojom veštom komunikacijom će dobiti ono što žele.

Foto: Profimedia

 

 

Devica

Nasuprot Blizanacima, Devica se služi logikom. Ukoliko vam je cilj da vam se poveća plata na poslu, potražite njen savet. Ili da se pomirite sa dečkom? Najbolja prijateljica Devica spremila je listu prednosti i nedostataka ovog poteza. Umesto da vam laskaju ili bacaju u ponor, Device će pokušati da vas u sve ubede opipljivim argumentima i primerima. I uspeće u tome!

Foto: Profimedia

 

Vaga

 Definitivno znak koji ume da ubedi. Da postoji jedna osoba koja može da prodaje led na Severnom polu i ostvari veliku zaradu, bila bi u znaku Vage. Spretna je u komunikaciji i zna kada šta treba da kaže i da vas ubedi u ispravnost njenog mišljenja. Vage teže ka ravnoteži i pravdi smiruje i one najmrzovoljnije. Teško im je dugo zamerati bilo šta, jer svojim šarmom i prijateljskom ličnošću mogu da nas ubede u sve.

(Ženski magazin)

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".