Danas se u NJujorku održava Geberalna debata u okviru 77. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, koja će trajati do 26. septembra, te je ovaj grad postao mesto okupljanja lidera zemalja širom sveta. 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se večeras oko ponoći po našem vremenu prisutnima u Generalnoj skupštini. Glavna tema ovogodišnjeg zasedanja Generalne skupštine UN, koja je počela 13. septembra, jeste "Prelomni trenutak: transformativna rešenja za međusobno povezane izazove".

Foto: Novosti

 

Ipak, čini se da je prava zvezda ovog susreta lidera bivši premijer Crne Gore Dritan Abazović. Naime, Abazović je ukrao šou vozeći se biciklom ulicama NJujorka, i to u odelu, sa sve naočarima za sunce, dok mu se kravata vijori na vetru. 

Dritan je rešio da se do zgrade UN-a doveze na dva točka i postao je pravi hit na društvenim mrežama. 

On je snimljen kako vozi bicikl u NJujorku, dok to isto čini i njegovo obezbeđenje koje ga u stopu prati. Iza njih u pratnji je i jedno policijsko vozilo. 

Ovaj snimak naišao je na mnogobrojne reakcije korisnika društvenih mreža, a na udaru su se našle i američke komunalne službe zbog, kako navode Tviteraši, "asfalta koji je iskrpljen k'o da su na Zabjelu".

Bilo je tu i šaljivih komentara koji su isticali koliko bivši premijer Crne Gore uživa u životu. 

"Ja kad krenem prvi dan na poslo u BeGeu";

"Traže Keri Bredšo?";

"Đenka i kum", samo su neki od komentara na ovaj zanimljivi snimak. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".