Данас се у Њујорку одржава Геберална дебата у оквиру 77. заседања Генералне скупштине Уједињених нација, која ће трајати до 26. септембра, те је овај град постао место окупљања лидера земаља широм света. 

Председник Србије Александар Вучић обратиће се вечерас око поноћи по нашем времену присутнима у Генералној скупштини. Главна тема овогодишњег заседања Генералне скупштине УН, која је почела 13. септембра, јесте "Преломни тренутак: трансформативна решења за међусобно повезане изазове".

Фото: Новости

 

Ипак, чини се да је права звезда овог сусрета лидера бивши премијер Црне Горе Дритан Абазовић. Наиме, Абазовић је украо шоу возећи се бициклом улицама Њујорка, и то у оделу, са све наочарима за сунце, док му се кравата вијори на ветру. 

Дритан је решио да се до зграде УН-а довезе на два точка и постао је прави хит на друштвеним мрежама. 

Он је снимљен како вози бицикл у Њујорку, док то исто чини и његово обезбеђење које га у стопу прати. Иза њих у пратњи је и једно полицијско возило. 

Овај снимак наишао је на многобројне реакције корисника друштвених мрежа, а на удару су се нашле и америчке комуналне службе због, како наводе Твитераши, "асфалта који је искрпљен к'о да су на Забјелу".

Било је ту и шаљивих коментара који су истицали колико бивши премијер Црне Горе ужива у животу. 

"Ја кад кренем први дан на посло у БеГеу";

"Траже Кери Бредшо?";

"Ђенка и кум", само су неки од коментара на овај занимљиви снимак. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".