Voditeljka je navodno bila ta koja je stavila tačku na odnos sa sinom čuvenog ginekologa Nikole Sankovića, ali je navodno odmah našla novog partnera, koga krije kao zmija noge i još ne želi da ga prikaže u javnosti.

- Jovana je skoro ostavila Nenada. To više nije bilo to. Nije mogao da je prati i da se nosi sa svim onim što njen posao nosi. Ona je bila ta koja je inicirala raskid. Svako je krenuo svojim putem, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Ipak, Jovana nije dugo samovala, pa je ubrzo našla novog udvarača. Još su na početku, ali joj u svemu odgovara i super se slažu. Posle teškog perioda zbog pretnji koje je dobijala na društvenim mrežama i stresa koji joj je sve to prouzrokovalo, novi dečko joj je pružio podršku i našao joj se pri ruci. U pitanju je dobrostojeći i zgodan muškarac. Baš ide uz Jovanu i njen temperament - ispričao je izvor.

Foto: Jutjub printskrin/Novo jutro

 

Jovana je rekla da ne želi da komentariše ove informacije, ali i da ona nije žena koja vara, ali zna šta želi u svom životu.

- Ne želim da komentarišem svoj ljubavni život. Vreme će pokazati da li smo Nenad i ja jedno za drugo i da li ćemo opstati. Bitno je u svakom momentu da smo iskreni jedno prema drugom. Ja nisam žena koja vara, ali sam žena koja zna šta želi u svom životu - poručila je Jovana.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".