Vesna Vukelić Vendi, Maja Nikolić i Sajsi MC bile su gošće u emisiji "Amidži šou",u kom je bilo i sukoba.

Sve je počelo sukobom između Vendi i aktiviste LGBT Predraga Azdejkovića zbog Parade ponosa, tokom koje je kontroverzna pevačica stavove branila rečima:

-Parada je blud i razvrat. Sodoma i Gomora. Mi, kao zemlja Svetog Save, ne treba to da dopustimo jer to urušava naš moral", međutim sve je stavljeno u drugi plan kada su na Tviteru isplivali delovi iz  emisije, a reakcije reperke Sajsi MC postale su viralne.

 

 

Sajsi MC, ove godine je kumovala Prajdu. Prvo je iskazala svoj stav o paradi, ali isto tako nije pokušavala da sakrije da se oseća neprijatno u emisiji, što zbog stavova svojih koleginica, tako i zbog njihovih poteza.

- Ja sam za Prajd. Bitno je da se održi, bitno je zbog celog društva, a ne samo za LGBT populaciju. Svi bi trebalo da podržimo Prajd. To je manifestacija koja bi trebalo da bude slavlje, ali je u ovakvoj atmosferi postala protest - uključila se u raspravu reperka Sajsi MC, koja nije mogla da ostane imuna i na trenutak kada je Maja Nikolić zapevala pesmu "I will always love you", zbog koje je svojevremeno bila predmet podsmeha.

 

 

Ali tu nije bio kraj. Naime, Vendi je iskoristila priliku da prokomentariše Sajsi i njen nastup, a ona joj je odgovorila da je degutantno da priča o njoj.

- Ona meni deluje kao da je u nekoj čamotinji. Smorena. Prosto ne mogu da verujem da imaš takvu energiju na sceni, ili vaskrsneš. Ne znam kako zračiš - rekla je Vendi.

- Dođi na nastup, pa vidi - odgovorila je reperka.

- Ova energija sada mora pod hitno da se menja. Ili ste došli smoreni, ne znam šta je sa vama - nastavila je Vendi, na šta je Sajsi odgovorila:

-Iskreno, ne bih da komentarišeš moje javno nastupanje. Moje nastupanje na bini mogu da komentarišu svi, ali mislim da je degutantno da se komentariše moje bistovanje ovde.

BONUS GALERIJA: Olja Karleuša - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".