Voditeljka Dragana Kosjerina poznata kao neko ko godinama krasi TV ekrane RTS informativnog, ali i zabavnog programa, osvojila je srca publike svojim osmehom i harizmom. Iako je jedno od najangažovanijih i najprisutnijih TV lica, poznata voditeljka svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, ne deleći privatne trenutke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Stoga, njeni pratioci jako retko imaju prilike da je vide u nekm drugom izadanju, a da to nisu delovi snimaka iz studija, pripreme za emisiju ili prilikom neke objave koja ima marketinški značaj.

Foto: Printskrin/Instagaram/dragana.kosjerina

 

Nedavno je na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz noćnog provoda na kojoj je u zagrljaju svog verenika Bojana Perduva, sa kojima je već nekoliko godina u skladnoj i idiličnoj vezi. Bojan je lepu voditeljku zaprosio 2019. godine, a par je nedavno bio na zajedničkom letovanju. U noćnom provodu pored društva svog izabranika uživala i u društvu svoje koleginice Kristine Radenković. Bojan je uspešan stomatolog koji radi na nekoliko evropskih destinacija kao što su Portugal, Italija i Beograd. Iako su oboje ispunjeni i ostvareni u svom poslu, podjednako su zauzeti, ali to je jedna od osobina koja se Dragani i dopala kod Bojana.

Kako je svojevremeno izjavila: "Bojan se meni dopada. Dopada mi se njegov posao, njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo. Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate."

Foto: Printskrin/Instagram/dragana.kosjerina

 

Poznata novinarka i TV voditeljka je široj javnosti postala poznata od kada je krenula da vodi zabavni program RTS-a, po kojim je publika vezala njeno ime, harizmu i lepotu, kao što su: "Luda Noć" i "Ja mogu sve". Iako je svoju profesionalnu karijeru počela na televiziji Sport klub vodeći emisije sportskog sadržaja, nakon prelaska na Javni servis, pored pomenutih emisija zabavnog programa, vodila je informativne emisije poput: Sportskog dnevnika, Nedeljno popodne, Jutranji program, kao i takmičenja za Beoviziju i Evroviziju. Međutim, publika već nekoliko sezona ima priliku da je gleda u ulozi voditeljke emisije zabavnog, ali i poučnog sadržaja, kviza "Ja volim Srbiju" u kojima je navikla da upravo vidi lepu Draganu.

BONUS VIDEO: