Jedna od najpopularnijih dens grupa devedesetih godina svakako je bila grupa Duck (Dak). Hitovi ovog tandema, koji se i danas pevaju svakako su pesme “Nemoj Saša”, “Pedro”, “Kao stakleno” i druge.

Ovaj sastav činili su frontmen grupe, Dača i pevačica Coka, čije je pravo ime Danica Bukilić.

Foto: Jutjub printskrin/TV Arhivator

 

Ovaj tada popularni dvojac razišao se 2003. godine, kada su snimili i poslednju pesmu, a svako je otišao na svoju stranu.

Nekadašnja pevačica Coka više se ne bavi muzikom, već radi kao bankarska službenica. Osim promene u zanimanju evidentna je promena i u stilu, pa tako Danica danas nosi dosta kraću kosu nego iz perioda iz kog je pamtimo.

Foto: Instagram printskrin/Nesamasser

 

 

Danici je tokom karijere glas pozajmljivala Marija Mihajlović, a na poslednja dva albuma numere je otpevala Coka jer ju je bilo sramota što je samo “pevala na plejbek”.

- Lepo vreme koje je bilo nekada ne može se zaboraviti. Tako se stvaraju uspomene. Biću iskrena i neskromna još uvek uživam u mojoj "popularnosti", nekada se i sama iznenadim koliko ljudi pamti moj lik. Muzika će mi nedostajati dok sam živa, a iz tog perioda bih prenela mnogo toga u sadašnji život - izjavila je jednom prilikom Coka.

BONUS GALERIJA: Pevač Dino Dvornik

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".