Једна од најпопуларнијих денс група деведесетих година свакако је била група Дуцк (Дак). Хитови овог тандема, који се и данас певају свакако су песме “Немој Саша”, “Педро”, “Као стаклено” и друге.

Овај састав чинили су фронтмен групе, Дача и певачица Цока, чије је право име Даница Букилић.

Фото: Јутјуб принтскрин/ТВ Архиватор

 

Овај тада популарни двојац разишао се 2003. године, када су снимили и последњу песму, а свако је отишао на своју страну.

Некадашња певачица Цока више се не бави музиком, већ ради као банкарска службеница. Осим промене у занимању евидентна је промена и у стилу, па тако Даница данас носи доста краћу косу него из периода из ког је памтимо.

Фото: Инстаграм принтскрин/Несамассер

 

 

Даници је током каријере глас позајмљивала Марија Михајловић, а на последња два албума нумере је отпевала Цока јер ју је било срамота што је само “певала на плејбек”.

- Лепо време које је било некада не може се заборавити. Тако се стварају успомене. Бићу искрена и нескромна још увек уживам у мојој "популарности", некада се и сама изненадим колико људи памти мој лик. Музика ће ми недостајати док сам жива, а из тог периода бих пренела много тога у садашњи живот - изјавила је једном приликом Цока.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".