Legendarna i mnogima omiljena glumica svoj privatni život nikada nije davala na tacni, a detalje koji nisu vezani za njenu karijeru gotovo nikada nismo imali prilike da čujemo. Poznato je da se udala u 34. godini i rodila sina Stefana o čijem ocu nikada nije govorila, a prema pisanju domaćih medija tajna ljubav Seke Sablić bio je njen poznati kolega.

Naime, reč je o jednom od naših najboljih glumaca i komičara, Božidaru Boletu Stošiću koji je preminuo 13. decembra 2018. godine, a kako se šuškalo u javnosti, za života je osvojio srce koleginice Jelisavete Seke Sablić sa kojom je zajedno igrao u pozorištu "Boško Buha".

Foto: Arhiv Novosti

 

Božidar i Seka po završetku akademije započeli su ljubavnu vezu koja nije dugo potrajala, međutim glumica je uvek imala samo reči hvale za svog kolegu.

- Deca su ga obožavala kao Boleta iz Bureta u vreme emitovanja emisije Hiljadu zašto. Bio je njihov heroj i istinska zvezda. Danas je sve to nestalo. Nema više danas takvih glumaca za decu. Celog života je bio posvećen glumi i svom poslu - istakla je Seka jednom prilikom.
Božidar Stošić mnoge je zasmejavao svojim ulogama, ali pred kraj života, kako je Seka tada otkrila, nikome nije rekao da je bolestan. Umro je u 82. godini, a svoj život posvetio je glumi.

Foto: Nenad Živanović

 

- Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i čovek jedno vreme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano. Nisam znala da je bolestan - izjavila je svojevremeno glumačka diva.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".