Tragači, koji znaju odgovor na gotovo sva pitanja koja su autori kviza osmislili, ipak, nekada i omanu, a u sinoćnoj epizodi pojavilo se jedno koje je namučilo i tragača i takmičara.

Takmičaru koji se poslednji našao u duelu protiv tragača Milana Bukvića postavljeno je pitanje na koje bi, najverovatnije, tačan odgovor mogle da daju gotovo sve žene.

"Balajaž je tehnika čega?", glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su: bojenja kose, savijanja papira i ukrašavanja grnčarije.

Takmičar Antonio Marković mislio je da je balajaž tehnika ukrašavanja grnčarije, dok je tragač Milan Bukvić pretpostavio da je u pitanju tehnika savijanja papira i ni jedan ni drugi nisu bili u pravu.

Tehnika bojenja kose, balajaž, vrlo je popularna među ženama i odnosi se na posvetljivanje određenih pramenova kose kako bi se dobio efekat "osunčane" kose.

Ipak, ovo nezgodno pitanje nije sprečilo Antonija da pobedi tragača i pridruži se kolegi Konstantinu u završnom delu kviza, međutim, Milan Bukvić je, nažalost, uspeo da ih stigne u poslednjoj igri i ostavi praznih džepova.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".