Трагачи, који знају одговор на готово сва питања која су аутори квиза осмислили, ипак, некада и оману, а у синоћној епизоди појавило се једно које је намучило и трагача и такмичара.

Такмичару који се последњи нашао у дуелу против трагача Милана Буквића постављено је питање на које би, највероватније, тачан одговор могле да дају готово све жене.

"Балајаж је техника чега?", гласило је питање, а понуђени одговори били су: бојења косе, савијања папира и украшавања грнчарије.

Такмичар Антонио Марковић мислио је да је балајаж техника украшавања грнчарије, док је трагач Милан Буквић претпоставио да је у питању техника савијања папира и ни један ни други нису били у праву.

Техника бојења косе, балајаж, врло је популарна међу женама и односи се на посветљивање одређених праменова косе како би се добио ефекат "осунчане" косе.

Ипак, ово незгодно питање није спречило Антонија да победи трагача и придружи се колеги Константину у завршном делу квиза, међутим, Милан Буквић је, нажалост, успео да их стигне у последњој игри и остави празних џепова.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".