Šarmantni glumac Petar Benčina ima tu sreću da mu karijera napraduje iz dana u dan. Vrednim radom i trudom uspeo je da postigne zavidan uspeh, a i u privatnom životu mu je sve potaman.


Petar je oženio našu lepu glumicu Tamaru Dragičević, s kojom ima dvoje dece. Ipak, ono što o njemu retko ko zna jeste da on ima i brata i dve sestre bliznakinje, koje su prave lepotice.

Foto: N. Skenderija

 

Petra svi dobro znamo, mladi glumac je diplomirao glumu 2008. godine na Fakultetu dramskih umetnosti, član je Beogradskog dramskog pozorišta od 2010. godine.

Dobitnik je nagrade Beogradskog dramskog pozorišta za višegodišnji doprinos BDP-u u pozorišnom životu Srbije “Tatjana Lukjanova” 2012. godine. Glumac se bavio i sinhronizacijom animiranih i igranih filmova i serija na srpski jezik.
 

NJegov stariji brat Igor takođe se bavio glumom, a tu su i prelepe bliznakinje Nada i Ana. Kao porodica vrlo su privrženi jedni drugima, pa su uvek tu kada je potrebno, i u dobru i u zlu.

Nedavno je Petrova sestra Nada stala na ludi kamen sa dugogodišnjim momkom, sportistom Draženom Luburićem. Tom prilikom cela porodica se okupila na slavlju, a svi su se složili u jednom, Petrova mlađa sestra je prava lepotica.

NJegova druga sestra Ana ne voli da se eksponira u javnosti. Ona obožava rad sa decom, drži časove plesa u svojoj plesnoj školi, a pored baleta, zaljubljenik je pčelarastvo, kampovanje, planinarenje i ekstremni sportove.

Nada nedavno diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka, voli životinje, posebno konje, a jedno vreme je živela u Rusiji, gde se preselila zbog tadašnjeg momka, a sadašnjeg supruga Dražena.

BONUS GALERIJA: Fotografije sa snimanja filma ''Toma''

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".