Budući da je među njima velika razlika u godinama Melini i Harisu DŽinoviću već na samom početku zabavljanja pa braka mnogi su prognozirali razlaz. Pričalo se i pisalo da je dizjanerka izrazito ljubomorna, da pevač ima određene navike, da voli noćni život, što nema nameru da koriguje, a sve to i još mnogo što šta upućivalo je na razvod Meline i Harisa DŽinovića.

Foto: N. Fifić

 

 

Uprkos pomenutim prognozama muzičar i njegova izabranica uspeli su da sačuvaju odnos i čini se da je čvršći nego ikada. Prihvatili su se međusobno sa svim razlikama, manama i vrlinama i evo, ove godine obeležili su 20 godina zajedničkog života.

Da je bilo teško na početku bio je, kao i kod svih drugih parova, a oko čega su se supružnici najviše kosili otkrio je nedavno DŽinović za "Svet":

Foto: V. Danilov

 

 

- Kada je Melina prvi put došla u Pariz, otvorila je ormar i odmah me pitala: "Sa kim ti živiš ovde?" Ja kažem: "Živim sam". Ona gleda stan i opet: "Nemoguće je da živiš sam, ovde živi neka žena ili bar dolazi". E pa, ne dolazi, kod mene je sve poređano kako treba, svaka majica, svaki peškir, svaka košulja opeglana, stan je čist, veš mašina radi, lonci, šerpe su oprani i stoje gde treba - kazao je Haris, pa dodao:

- Ja sad imam problem sa kućnom pomoćnicom koja mi očisti kupatilo, ali mi pomeri sve stvari na koje sam navikao da ih uzimam zatvorenih očiju. Ja joj kažem da ne dira, ali ona svaki put isto. DŽaba govorim. Melina ne pomera ništa - rekao je pevač koji ne krije da je težak perfekcionista, kao i da supruga godinama pokušava da ga promeni, ali da joj to ne polazi za rukom.

Melina je priznala i da je na početku veze bila veoma ljubomorna, te da je Harisa stalno proveravala. Sada, kako kaže, to nikada ne bi radila.

Foto: Petar Milošević

 

 

- Bila sam kao pravi psihopata, a sada me je sramota što sam ga proganjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala - iskrena je ona za "Stori".

BONUS GALERIJA: Katarina Grujić i Marko Gobeljić - svadba

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".