LJubavi Ruške Jakić bile su velike i burne a o njenom emocionalnom istorijatu naširoko se pisalo tokom prethodnih godina. I dok mediji neretko sa posebnom pažnjom izdvajaju njen drugi, od ukupno tri braka, jer je u njemu dobila ćerku Anu, prvi brak poznate voditeljke sa glumcem Dejanom Đurovićem možda je i najzanimljivija od svih.

Ruška Jakić tvrdi da je triput srećno razvedena žena, a nedavno se na internetu našla fotografija nekadašnje voditeljice popularne emisije “LJubav i moda”. U pitanju je fotografija sa jednog njenog vjenčanja, obzirom da se udavala tri puta te da je sada u statusu “sretno razvedena”.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Kako je jednom otkrila u svojoj ispovesti, prvi muž nije imao hrabrosti da joj u početku priđe, a kasnije je postao njena najveća ljubav.

- Dejan Đurović je bio moja prva najveća ljubav i moj prvi muž. On je bio glumac, vodio je dugo "Dragstor ozbiljne muzike" i igrao je u čuvenom filmu "Subotom uveče". Dejan je radio u Radio Beogradu i ja nisam znala da neko stalno ide iza mene, ali on nije imao hrabrosti da mi priđe, ispričala je voditeljka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

BONUS GALERIJA: Dunja Kusturica - lepa ćerka slavnog reditelja

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".