Љубави Рушке Јакић биле су велике и бурне а о њеном емоционалном историјату нашироко се писало током претходних година. И док медији неретко са посебном пажњом издвајају њен други, од укупно три брака, јер је у њему добила ћерку Ану, први брак познате водитељке са глумцем Дејаном Ђуровићем можда је и најзанимљивија од свих.

Рушка Јакић тврди да је трипут срећно разведена жена, a недавно се на интернету нашла фотографија некадашње водитељице популарне емисије “Љубав и мода”. У питању је фотографија са једног њеног вјенчања, обзиром да се удавала три пута те да је сада у статусу “сретно разведена”.

 

 

 

Како је једном открила у својој исповести, први муж није имао храбрости да јој у почетку приђе, а касније је постао њена највећа љубав.

- Дејан Ђуровић је био моја прва највећа љубав и мој први муж. Он је био глумац, водио је дуго "Драгстор озбиљне музике" и играо је у чувеном филму "Суботом увече". Дејан је радио у Радио Београду и ја нисам знала да неко стално иде иза мене, али он није имао храбрости да ми приђе, испричала је водитељка.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Дуња Кустурица - лепа ћерка славног редитеља

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".