Gotovo da nema letnje evropske destinacije koju voditeljka Sanja Marinković poslednjih meseci nije obišla, pa se pored Sicilije, Rima, Španije, Sredozemnog mora, Dubaija, nedavno na njenom putnom spisku našla i neizostavna Crna Gora. Tamo je posetila bokokotorski zaliv ali je mnogima njena pustolovina ostala u drugom planu pored fotografije koja je većini zaintrigirala maštu. Naime, prilikom posete vinariji Savina u blizini Kotora poznata voditeljka nije bila sama već joj je društvo pravio markantni muškarac, pa su mnogi odmah postavili pitanje da li je to novi dečko Sanje Marinković.

Foto: Printskrin/Instagram/sanjamarinkovicofficial

 

Ona je, naime, podelila fotografiju na kojoj je prisno zagrljena sa muškarcem po imenu Zlatko Šuša i s kojim je bila u romantičnoj poseti pomenutoj vinariji, mada nije izvesno da li im je društvo pravilo još prijatelja. Sanja nije potvrdila prirodu odnosa sa Zlatkom, ali mu jeste poručila jednu vrlo jasnu stvar preko svojih društvenih mreža.

Foto: Printskrin/Instagram/sanjamarinkovicofficial

 

- Čekam te u Beogradu - napisala mu je Sanja što ukazuje da je u pitanju prijateljstvo nastalo u Crnoj Gori ali koje voditeljka želi što pre da produži na njenom terenu. Budući da već neko vreme niko nije zvanično zauzeo poziciju koja se zove dečko Sanje Marinković pitanje je da li je ovo momenat koji menja situaciju, ali Sanja na tu temu ostaje tajanstvena.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".