Marija Karan je najupečatljivije uloge ostvarila u seriji "LJubav, navika, panika" i u filmu "Jesen stiže, dunjo moja".

Marija je od malih nogu pokazivala talenat za glumu kojom je počela da se bavi sa 18 godina. Završila je Zemunsku gimnaziju, prirodni smer, a nakon toga je studirala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Foto: Petar Milošević

 

 

NJene kolege sa klase su: Kalina Kovačević, Nada Macanković, Ana Marković i Nikola Rakočević. 2006. godine Marija je počela da živi u Londonu gde se školovala, a 2009. godine se preselila u Los Anđeles gde je počela da gradi karijeru. Vrlo brzo se navikla na tamošnji stil života i stekla je veliki broj prijatelja.

2010. godine glumica je u anketi dnevnih novina "Blic" izabrana za najpoželjniju slobodnu ženu u Srbiji i najseksepilniju domaću glumicu današnjice. Iste novine su objavile da su Marija i vaterpolista Vanja Udovičić osobe sa idealnim proporcijama lica.

Foto: Profimedia

 

 

Smatra da je popularnost nije promenila i da je zahvaljujući unutrašnjem osećaju i doslednosti izgradila svoj imidž. Stekla je samopouzdanje koje joj omogućava da savlada nove izazove i čvrsto veruje u sebe. Glumu doživljava kao veliku trku i borbu u kojoj nema posustajanja. Rođena je 29. aprila 1982. godine u Beogradu i ima tačno 40 godina.

BONUS GALERIJA: Slike sa snimanja serije "LJubav, navika, panika"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".