Марија Каран је најупечатљивије улоге остварила у серији "Љубав, навика, паника" и у филму "Јесен стиже, дуњо моја".

Марија је од малих ногу показивала таленат за глуму којом је почела да се бави са 18 година. Завршила је Земунску гимназију, природни смер, а након тога је студирала глуму на Факултету драмских уметности у Београду.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Њене колеге са класе су: Калина Ковачевић, Нада Мацанковић, Ана Марковић и Никола Ракочевић. 2006. године Марија је почела да живи у Лондону где се школовала, а 2009. године се преселила у Лос Анђелес где је почела да гради каријеру. Врло брзо се навикла на тамошњи стил живота и стекла је велики број пријатеља.

2010. године глумица је у анкети дневних новина "Блиц" изабрана за најпожељнију слободну жену у Србији и најсексепилнију домаћу глумицу данашњице. Исте новине су објавиле да су Марија и ватерполиста Вања Удовичић особе са идеалним пропорцијама лица.

Фото: Профимедиа

 

 

Сматра да је популарност није променила и да је захваљујући унутрашњем осећају и доследности изградила свој имиџ. Стекла је самопоуздање које јој омогућава да савлада нове изазове и чврсто верује у себе. Глуму доживљава као велику трку и борбу у којој нема посустајања. Рођена је 29. априла 1982. године у Београду и има тачно 40 година.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".