Astrolozi kažu da je avgust jedan od najvažnijih meseci u godini jer se tada najčešće dešavaju važne promene. Ove godine mnogi od nas mogu da okrenu novi list, započnu neko novo poglavlje i u potpunosti promene život.

Foto: Profimedia

 

 

Kako postoje oni kojima će avgust doneti najviše sreće, tako ima i onih koji će u ovom mesecu imati dosta problema. Ipak, važno je da znate da će vas oni dovesti nečemu što je dosta značajno, ukoliko budete strpljivi.

Evo o kojim znacima je reč:

Bik

Trenutno prolazite kroz mnogo promena, ali se i dalje osećate neodoljivo. Horoskop predviđa da ceo avgust možete da provedete navikavajući se na svoju novu stvarnost. Odvajate se od onoga što vam više ne služi i ciljate na nešto bolje! Ovog meseca Sunce će se kretati kroz vašu osetljivu četvrtu kuću doma i porodice, što bi moglo da vam skrene pažnju na deo emocionalnog tereta koji ste nosili. Zaslužujete da se osećate dobro tamo gde jeste, zato počnite da negujete svoj lični život i stvarate prostor za sebe koji u potpunosti pripada vama.

Vaga

Možda ćete biti rasejani ovog meseca, jer učite dokle idu vaše granice i gde treba da povučete liniju. Ako vas nešto konstantno iscrpljuje, možda je vreme da počnete da se odvajate od svega što je toksično za vas. Zaslužujete da uložite svoju energiju u neki potencijal koji posedujete, a koji bi nakon avgusta mogao da vam obezbedi lični rast i razvoj. U ovom mesecu vas i dalje muči prošlost koja dolazi u sve sfere života - poslovnu, ljubavnu i porodičnu.

Foto: Profimedia

 

 

Jarac

Dok Sunce putuje kroz osmu kuću energije, primorava vas da prepoznate gde počinjete, a neko koga volite - završava. Samo zato što vam je stalo do nekoga ne znači da morate da mu dozvolite da zauzme svaki centimetar vašeg života! Postavite neke granice i naučite da se nosite sa tim pre nego što to postane previše. Nema ništa loše u tome da svoju energiju uložite mudro, a ne nemarno. Ne bi trebalo da se osećate krivim ako postavljanje granica nekoga u vašem životu čini nesrećnim.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

NAPRAVITE LEŽERNE PLETENICE: Idealna frizura za letnje dane

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".