Астролози кажу да је август један од најважнијих месеци у години јер се тада најчешће дешавају важне промене. Ове године многи од нас могу да окрену нови лист, започну неко ново поглавље и у потпуности промене живот.

Фото: Профимедиа

 

 

Како постоје они којима ће август донети највише среће, тако има и оних који ће у овом месецу имати доста проблема. Ипак, важно је да знате да ће вас они довести нечему што је доста значајно, уколико будете стрпљиви.

Ево о којим знацима је реч:

Бик

Тренутно пролазите кроз много промена, али се и даље осећате неодољиво. Хороскоп предвиђа да цео август можете да проведете навикавајуц́и се на своју нову стварност. Одвајате се од онога што вам више не служи и циљате на нешто боље! Овог месеца Сунце ц́е се кретати кроз вашу осетљиву четврту куц́у дома и породице, што би могло да вам скрене пажњу на део емоционалног терета који сте носили. Заслужујете да се осец́ате добро тамо где јесте, зато почните да негујете свој лични живот и стварате простор за себе који у потпуности припада вама.

Вага

Можда ц́ете бити расејани овог месеца, јер учите докле иду ваше границе и где треба да повучете линију. Ако вас нешто константно исцрпљује, можда је време да почнете да се одвајате од свега што је токсично за вас. Заслужујете да уложите своју енергију у неки потенцијал који поседујете, а који би након августа могао да вам обезбеди лични раст и развој. У овом месецу вас и даље мучи прошлост која долази у све сфере живота - пословну, љубавну и породичну.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Док Сунце путује кроз осму куц́у енергије, приморава вас да препознате где почињете, а неко кога волите - завршава. Само зато што вам је стало до некога не значи да морате да му дозволите да заузме сваки центиметар вашег живота! Поставите неке границе и научите да се носите са тим пре него што то постане превише. Нема ништа лоше у томе да своју енергију уложите мудро, а не немарно. Не би требало да се осећате кривим ако постављање граница некога у вашем животу чини несрец́ним.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

НАПРАВИТЕ ЛЕЖЕРНЕ ПЛЕТЕНИЦЕ: Идеална фризура за летње дане

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".