Kako prenosi Dejli mejl, Morison je na društvenim mrežama objavila snimak svog skoka sa mola na plaži u Nort Tindsajdu posle kog je završila u bolnici sa obe slomljene potkolenice i povredom karlice, jer se plima povukla i ona je uskočila u plićak.

Morison je sa prijateljicama i ranije tog dana skakala sa mola visokog 4,5 metara, međutim kada se vratima da još jednom skoči, nije videla da je nastupila oseka i da će skočiti u plitku vodu.

Nakon skoka, Leoni je polomila potkolenicu i kolenicu i povredila kičmu ali je uspela da se dovuče do plaže gde je čekala hitnu da je prebaci u bolnicu. Lekari su je operisali i ugradili metalnu šipku kroz koleno. Povreda noge u kombinaciji sa "okrnjenom" karlicom znači da će joj biti potrebno oko tri meseca da se oporavi.

Morison je odlučila da snimak svog skoka i boravka u bolnici podeli po mrežama i pozvala sve da provere dubinu mora pre skoka.

- Bila sam s nekoliko prijatelja na plaži i videli smo ljude kako skaču s mola, pa smo i mi otišli. Bilo je jako vruće. Skočili smo, a potom smo plivali. Još jedan naš prijatelj je skočio, ali je izašao jer mu je bilo hladno. Svi smo izašli i vratili se do mesta gde je sedeo naš prijatelj. Htela sam da skočim još jednom jer volim navalu adrenalina, ali kada sam skočila drugi put plima se povukla i bilo je mnogo pliće.

Udarila sam u pesak i moja leva noga je napola pukla. Uspela sam da se odvučem na obalu, a onda mi je prišla medicinska sestra koja se tu slučajno našla. Ne mogu joj dovoljno zahvaliti. U početku nije jako boljelo jer me pucao adrenalin, ali bol je sada 8 na skali do 10, ispričala je ona.

Prema njenim rečima, biće joj potrebna još jedna operacija kako bi opet prohodala.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".