Како преноси Дејли мејл, Морисон је на друштвеним мрежама објавила снимак свог скока са мола на плажи у Норт Тиндсајду после ког је завршила у болници са обе сломљене потколенице и повредом карлице, јер се плима повукла и она је ускочила у плићак.

Морисон је са пријатељицама и раније тог дана скакала са мола високог 4,5 метара, међутим када се вратима да још једном скочи, није видела да је наступила осека и да ће скочити у плитку воду.

Након скока, Леони је поломила потколеницу и коленицу и повредила кичму али је успела да се довуче до плаже где је чекала хитну да је пребаци у болницу. Лекари су је оперисали и уградили металну шипку кроз колено. Повреда ноге у комбинацији са "окрњеном" карлицом значи да ће јој бити потребно око три месеца да се опорави.

Морисон је одлучила да снимак свог скока и боравка у болници подели по мрежама и позвала све да провере дубину мора пре скока.

- Била сам с неколико пријатеља на плажи и видели смо људе како скачу с мола, па смо и ми отишли. Било је јако вруће. Скочили смо, а потом смо пливали. Још један наш пријатељ је скочио, али је изашао јер му је било хладно. Сви смо изашли и вратили се до места где је седео наш пријатељ. Хтела сам да скочим још једном јер волим навалу адреналина, али када сам скочила други пут плима се повукла и било је много плиће.

Ударила сам у песак и моја лева нога је напола пукла. Успела сам да се одвучем на обалу, а онда ми је пришла медицинска сестра која се ту случајно нашла. Не могу јој довољно захвалити. У почетку није јако бољело јер ме пуцао адреналин, али бол је сада 8 на скали до 10, испричала је она.

Према њеним речима, биће јој потребна још једна операција како би опет проходала.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".