Željko Samardžić je svojevremeno sarađivao sa manekenkom, i bivšom modelsicom, Sandrom Meljničenko. NJoj je bila poverena glavna uloga u spotu za njegovu "Grlicu". NJeno lepo lice mnogima je u glavi čim se negde začuju poznate reči: "Šta si to u meni našla, moja tužna grlice", prenose beogradski mediji.

O nekadašnjoj članici grupe "Models", koja je u to vreme još uvek nosila devojačko prezime Nikolić, poznati pevač ima samo reči hvale iako više i nisu u kontaktu.

- Nemam kontakt sa Sandrom. Ona je žena koja se veoma uspešno udala, ima divan brak, dečicu... Ja je pamtim kao jednu divnu devojku, koja je imala jednu lepu ulogu u mom spotu i sama pomisao na nju je uvek nešto lepo - ispričao je Željko.

Foto: V. Danilov

 

 

Bila glavna u spotovima devedesetih!


Kada je imala 15 godina, tada Sandra Nikolić počela je da se bavi manekenstvom. Sa roditeljima je putovala u Milano, Pariz i London, gde je radila revije za mnoge modne kuće.

Pored uloge u Željkovom spotu, Sandra se pojavila u sledećim pesmama: 

 "Da li si ikada mene voljela" Nenada Kneževića Kneza, "Noć mi te duguje" Zdravka Čolića, "Sutra je novi dan" Fanki DŽi i "Neodoljiv neumoljiv" Svetlane Cece Ražnatović.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Zdravko Colic

 

 

 

Modelsica postala milijarderka

Udajom 2003. za ruskog milijardera Andreja Meljničenka stekla je ugled, a na svadbi su joj pevale Kristina Agilera i Vitni Hjuston. 

Od prošlosti ostale su samo priče i legende, poneki spot i pesme grupe Models, a Sandra je postala nedostižna i nedodirljiva, baš kao i sve ostale face svetskog džet-seta.

Foto: Profimedia

 

 

Galerija:

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".