Kako piše Dejli mejl, sedamdesettrogodišnja Ivana pronađena je u besvesnom stanju u svojoj kući u NJujorku, nekoliko sati pre nego što je trebala da krene na zakazani termin u frizerskom salonu.

Osoblje je pronašlo Ivanu u njenoj rezidenciji na Menhetnu na dnu stepenica nešto pre 13 časova po lokalnom vremenu.

Veruje se da je Ivana Tramp nastradala prilikom pada niz stepenice, nakon što je pretrpela medicinski problem, rekao je policijski zvaničnik za Dejli njuz.

Kako se pretpostavlja, Ivana je doživela srčani udar.

Ona je poslednji put je viđena u sredu u 16.30 časova po lokalnom vremenu kada su njena domaćica i pomoćnica napustile njen dom, rekao je neimenovani izvor.

Foto: Profimedia

 

Dve osobe upoznate sa ovim slučajem izjavile su za AP da policija veruje da je njena smrt bila slučajna. Medicinska kancelarija će utvrditi zvaničan uzrok smrti.

- Bio je to veoma tužan dan, veoma tužan dan - rekao je Erik Tramp dok je izlazio iz kuće svoje majke u blizini Central parka.

Ivana je provela svoje poslednje dane pripremajući se za dugo očekivani odlazak u Sent Trope u petak, a planirala je posetu svom uobičajenom frizeru na dan kada je pronađena mrtva, rekao je zaposleni u salonu za Dejli mejl.

Vest o Ivaninoj smrti prvi je podelio njen bivši suprug, bivši predsednik SAD Donald Tramp, preko svog naloga na društvenoj mreži Truth Social.

Foto: AP/Gerald Herbert

 

- Veoma sam tužan što obaveštavam sve one koji su je voleli, a kojih ima mnogo, da je Ivana Tramp preminula u svom domu u NJujorku - napisao je on.

Podsetimo, Ivana je bila prva supruga Donalda Trampa. Zajedno su imali troje dece: Donalda mlađeg, Ivanku i Erika Trampa.

Foto: Profimedia

 

Par se oženio 1977, a razveo 1992. godine.

Ivanin sin Erik potvrdio je vest o Ivaninoj smrti za Dejli mejl, rekavši u saopštenju izdatom u ime porodice:

- Naša majka je bila neverovatna žena - sila u poslu, sportista svetske klase, blistava lepotica i brižna majka i drugarica.

BONUS GALERIJA: Kim Kardašijan kao Lepa Brena

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".