Pevačica Mia Borisavljević i pevač Bojan Grujić jedno drugom su izgovorili sudbonosno "da".

NJih dvoje su deset godina živeli u vanbračnoj zajednici, a kako su izjavili, samo troje ljudi sa estrade su pozvali na svadbu.

Foto: ATA images

 

 

Mia je odlučila da napravi svadbu za najuži krug prijatelja i porodice, pa su tako na njenom venčanju bile samo koleginice: Višnja Petrović, Marina Visković i Katarina Grujić.

Ceo ambijent je ukrašen belim balonima i baldahinima, a mlada i mladoženja zablistali su u modernim kombinacijama.

Foto: ATA images

 

 

Mia je u Crkvi nosila drugačiju venčanicu, pa je tako sada izabrala haljinu koja joj je naglasila zategnute noge, dok je Bojan nosio crni smoking.

Na građanskom venčanju nosila je haljinu dugih rukava sa nabranom suknjom, a za samu proslavu je odabrala kratku i usku belu haljinu koja je naglasila njeno telo.

Četvrta haljina je bila sačinjena od trikoa i pufnaste baletske suknje, a Mia ju je nosila kada je sa plesnom trupom, specijalno za svog supruga, izvodila zavodljivi ples uz pesme američke pevačice Bijonse.

Foto: printskrein instagram/katarinagrujic.doll

 

Prštalo je na sve strane, a okupljeni gosti su bukvalno otvorenih usta posmatrali performans, dok je Boki sedeo na stolici nasred plesnog podijuma i oduševljeno gledao u svoju atraktivnu mladu.

Foto: printskrein instagram/katarinagrujic.doll

 

BONUS VIDEO:

Venčanje Ane Dabović i Ilije Mustura

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".