Glasine koje odavno kruže, da je brak Jelene Karleuše i Duška Tošića u krizi, dobile su i zvaničnu potvrdu.

Pevačica je pre par dana objavila da se razovdi od svog supruga fudbalera Duška Tošića nakon 14 godina braka. Nakon saopštenja sa svojim mezimicama Atinom i Nikom otputovala je na odmor.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu, navela je Karleuša u svom saopštenju na Instagramu.

 

 

Dva dana poto je objavila da se razvodi od Duška Tošića Jelena Karleuša je spakovala kofere i sa ćerkama otputovala na letpvanje u Tursku. Kako prenose domaći mediji, pop zvezda je odsela u hotelu sa pet zvezdica gde noć košta oko 1.200 evra.

Međutim, ma kako izgledalo na „Instagramu“, Jelena nije ovo lako podnela. Uoči 5. jula, kada je i zvanično priznala da njena bračna priča ni ovog puta nije uspela, JK je u rukama držala pismo koje joj je davalo neverovatnu snagu.

"Mama moja, ti si mi sve u životu, volim te mnogo i ne mogu da živim bez tebe!", poruka je trinaestogodišnje Atine upućene voljenoj majci.

Foto: printskrin instagram/ karleusastar

 

 

BONUS VIDEO:

Zavirite u ormar Jelene Karleuše

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".