Ivan je nedavno objavio stravičnu fotografiju na svom Instagram profilu koja je mnoge zabrinula.

Naime, bivši muž Goce Tržan uslikao je izraslinu na svom telu, tačnije ogromno masno tkivo koje nije izgledalo nimalo naivno. Fanovi su ga u komentarima upozorili da se ne šali i da ode kod lekara, a stvar je izgleda bila ozbiljna.

Marinković se sada oglasio iz bolnice i pokazao da mu je celo rame previjeno, pretpostavljamo nakon što su mu hirurzi odstranili tkivo.

 

Podsetimo, Ivan Marinković je na svom Instagram profilu podelio rešenje iz suda kojim se obaveštava da ide u zatvor na 10 dana.

Foto: Instagram printskrin/ivanmarinkovic79_official

 

 

U rešenju koje je dobio, nalaže se da kažnjeno lice Ivan Marinković u roku od 8 dana, od dana prijema poziva, treba da se javi u pisarnicu Prekršajnog suda u Beogradu radi upućivanja na izdržavanje kazne zatvora u KPZ Padinska skela u Požarevcu. A ukoliko se ne javi biće organizovano njegovo prinudno dovođenje o njegovom trošku.

Takođe, u rešenju se navodi da je Marinković prethodno bio prekršajno kažnjen novčanom kaznom od 10.000 dinara, međutim, kako svoju obavezu da izmiri ovu kaznu nije izvšio, ona je zamenjena kaznom zatvora u trajanju od 10 dana.

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša zarobljena u vodi

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".