Osim što se rado seća tog perioda, pevačica Zorja Pajić ističe da joj nedostaje ulica i kontakt koji je imala sa prolaznicima.

- Fali mi sviranje na ulici, jer to je kontakt sa ljudima koji ne možaš da ostvariš na drugačiji način. Jedno je koncert, a nešto potpuno drugo ulice. To je sjajan momenat umetničke slobode i nezavisnosti taj momentat slobode neke i neizvesnosti - ističe ona i spominje zbog čega bi ponovo zapevala na nekoj od ulica Beograda.

Foto:Printskrin/Jutjub/ Zvezde Granda

 

- Ne bih imala sada problem da ponovo izađem u centar grada i da zapevam, samo što bih ovoga puta to učinila da sav novac koji bih prikupila ode u humanitarne svrhe - kaže pevačica koja ne krije da je tokom depresivnih perioda potražila pomoć psihologa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorja (@zorja__)

- Imala sam momente kada sam bila u depresiji. Često sam bila nesigurna u sebe, nisam želela da ustanem iz kreveta. Smatram da svako ko ima takve probleme mora da ima stručno lice pored sebe, smatram da treba malo više da se podigne svest o tome i oduvek rado razgovaram na tu temu. Puno sam grešila kroz život, ali ko od nas nije. Posle svake greške nešto čila i iskoristila ih kako bih bila još bolja prvenstveno za sebe, a onda i za druge - rekla je Zorja za "Alo".

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma Sonje Mitrović Hani

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".