Skandal oko pesme "Provereno" ne jenjava. Ana Nikolić je ponovo izvela svoju verziju ove numere, ovog puta na nastupu u Novom Sadu, pa su je, navodno, iz publike napali zbog tog poteza.

- Ana toliko imaš starih, neprevaziđenih hitova, a ti se zakačila za tuđu pesmu. Razočarala si pola publike. Žalosno je šta si sebi dopustila. Tvoje ponašanje je sve gore - besno su joj poručili fanovi, piše "Svet".

Foto: N. Skenderija

 

Podsetimo, čitava drama počela je nakon što je Ana pomenutu pesmu na svom nastupu najavila kao svoju, na šta je Milica Pavlović burno reagovala budući da se numera nalazi na njenom novom albumu i da je, kako kaže, pošteno platila.

Foto: ATA images

 

- Nisam reagovala kada je procurio demo – mislila sam da je slučajno. Moja reakcija je usledila nakon što sam videla da neko želi da prisvoji moju pesmu, a zatim mi dolaze informacije da postoje planovi da moja pesma u toj demo verziji drugog izvođača bude zvanično izdanje jedne producentske kuće i da drugi izvođač bez ikakvih zakonskih prava čak snimi spot za nju - rekla je jednom prilikom Milica.

BONUS GALERIJA: Od jutra do sutra sa Nelom Bijanić

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".