Осим што се радо сећа тог периода, певачица Зорја Пајић истиче да јој недостаје улица и контакт који је имала са пролазницима.

- Фали ми свирање на улици, јер то је контакт са људима који не можаш да оствариш на другачији начин. Једно је концерт, а нешто потпуно друго улице. То је сјајан моменат уметничке слободе и независности тај моментат слободе неке и неизвесности - истиче она и спомиње због чега би поново запевала на некој од улица Београда.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

- Не бих имала сада проблем да поново изађем у центар града и да запевам, само што бих овога пута то учинила да сав новац који бих прикупила оде у хуманитарне сврхе - каже певачица која не крије да је током депресивних периода потражила помоћ психолога.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorja (@zorja__)

- Имала сам моменте када сам била у депресији. Често сам била несигурна у себе, нисам желела да устанем из кревета. Сматрам да свако ко има такве проблеме мора да има стручно лице поред себе, сматрам да треба мало више да се подигне свест о томе и одувек радо разговарам на ту тему. Пуно сам грешила кроз живот, али ко од нас није. После сваке грешке нешто чила и искористила их како бих била још боља првенствено за себе, а онда и за друге - рекла је Зорја за "Ало".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Соње Митровић Хани

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".