Glumački par je na festival stigao u kočijama, a Tamariji  je prema snimljenim fotografijama bilo teško da izađe iz kočija. 

Petar je brzo reakovao i postupio kao pravi kavaljer. Svojoj supruzi je pomogao da izađe i da stane na crveni tepih zajedno sa njim. 

Foto: ATA images

 

Glumica je oduševila mnoge svojim odevnim izborom.  Izabrala je haljinu morskog dezena koja daje razigranost i vedrinu svakoj kombinaciji. Tamarina haljina je ostavila utisak na publiku zbog interesantnog dekoltea. V-izrez sa golim ramenima je doprineo njenom izgledu, a sve to dopunila je prefinjenim ukusom za nakit.  decentnom ogrlicom i zlatnim minđušama. 

Dužina haljine je ostavila glamurozan utisak. Uz haljinu  Tamara je uklopila i bež cipele i decentni nakit za nogu, zatim dodala narukvice i torbu sa šljokicama, koja se savršeno uklopila.

Foto: ATA images

 

Kosu je vezala u  poluneobavezno i odlučila se za lagani prirodni mejkap, kakav je vrlo popularan izbor tokom letnje sezone. Petar Benčina, njen kolega i suprug je nosio nešto jednostavniju kombinaciju, sastavljenu od crnih pantalona i bele košulje, u koju je poneo i tamne naočare za sunce.

(Glosi) 

BONUS GALERIJA: Zanosne fotografije glumice Tamare Dragičević i Petra Benčine na filmskom festivalu SOFEST

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

 

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".