Глумачки пар је на фестивал стигао у кочијама, а Тамарији  је према снимљеним фотографијама било тешко да изађе из кочија. 

Петар је брзо реаковао и поступио као прави каваљер. Својој супрузи је помогао да изађе и да стане на црвени тепих заједно са њим. 

Фото: АТА имагес

 

Глумица је одушевила многе својим одевним избором.  Изабрала је хаљину морског дезена која даје разиграност и ведрину свакој комбинацији. Тамарина хаљина је оставила утисак на публику због интересантног деколтеа. В-изрез са голим раменима је допринео њеном изгледу, а све то допунила је префињеним укусом за накит.  децентном огрлицом и златним минђушама. 

Дужина хаљине је оставила гламурозан утисак. Уз хаљину  Тамара је уклопила и беж ципеле и децентни накит за ногу, затим додала наруквице и торбу са шљокицама, која се савршено уклопила.

Фото: АТА имагес

 

Косу је везала у  полунеобавезно и одлучила се за лагани природни мејкап, какав је врло популаран избор током летње сезоне. Петар Бенчина, њен колега и супруг је носио нешто једноставнију комбинацију, састављену од црних панталона и беле кошуље, у коју је понео и тамне наочаре за сунце.

(Глоси) 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Заносне фотографије глумице Тамаре Драгичевић и Петра Бенчине на филмском фестивалу СОФЕСТ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

 

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".